Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Νίκο Καραχάλιο

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο και ραδιοφωνικό παραγωγό Γιώργο Κραστάνα παραχώρησε το μέλος της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υπεύθυνος σχεδιασμού του Κώστα Καραμανλή Νίκος Καραχάλιος.

Η συνέντευξη ακούστηκε από τον Reporter724.gr και το Πρώτο Ραδιόφωνο στην Ρόδο.

Ο Νίκος Καραχάλιος μίλησε στον Γιώργο Κραστάνα για όλους και για όλα. Στην ουσία η συνέντευξη αυτή ήταν μία συνέντευξη βόμβα στα θεμέλια της Νέας Δημοκρατίας αφού ο Νίκος Καραχάλιος έριχνε την μία βόμβα μετά την άλλη.

Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι οι εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη του αρχηγού του κόμματός ήταν Σικέ.Κάποιοι τραβάγανε την πρίζες την ημέρα που ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα γινότανε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας κάποιοι το αποσιωπήσανε. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης από την πρώτη Κυριακή έβγαινε αρχηγός αλλά οι εκλογές αυτές για κάποιους δεν έπρεπε να έχουν γίνει ποτέ.

Οι εκλογές αυτές νοθεύτηκαν για να βγει αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ο σημερινός Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Σημερινός πρωθυπουργός είχε ο ίδιος υπονομεύσει την αδερφή του Ντόρα Μπακογιάνη κάτι για το οποίο τον έχουν κατηγορήσει όλοι.

Για να βγει αρχηγός έπρεπε να έρθουν από τα παράθυρα χιλιάδες πράσινοι ψηφοφόροι, εκείνοι που κατακλύσανε τα εκλογικά κέντρα των πλούσιων περιοχών Βούλας, Κηφισιάς, Εκάλης. Άνθρωποι οι οποίοι είχανε πλουτίσει παράνομα από τις σχέσεις του παράνομου κράτους και του παρακράτους και ενταχθήκανε αρθρώα για μία μόνο ημέρα στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Καραχάλιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι στην αγωγή που η Νέα Δημοκρατία είχε τότε κάνει στην εταιρεία Δημοσκόπησης στο τελευταίο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ποτέ. Μέχρι σήμερα λοιπόν ουδείς γνωρίζει που έχει καταλήξει η υπόθεση αυτή.

Σχετικά με τον κ. Πάτση

Ο κ. Πάτσης ήταν επιχειρηματίας κόκκινα δάνεια, πράσινα δάνεια και ήρθαν ενώ γνώριζαν ποια ήταν τα επιχειρηματικά του καθήκοντα και του είπανε εσύ θα μπεις στα ψηφοδέλτια. Ο κ. Πάτσης τους απαντά: Ρε παιδιά εγώ με τέτοιες εταιρείες εισπρακτικές, εγώ, η γυναίκα μου, οι συγγενείς μου. Τον κ. Πάτση τον είχανε φέρει στα γραφεία του κόμματος το 2015 και είχαμε τα ίδια προβλήματα.

Το 2019 ο κ. Νέζης είχε πει ότι δεν είναι καλό να μπεί ο κ. Πάτσης στα ψηφοδέλτια, τον επέβαλε ο κ. Δημητρίαδης. Σήμερα είναι εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας και ο κ. Πάτσης αλλά και ο Γρηγόρης Δημητρίαδης. Και ρωτώ, εκείνοι παραμένουν Νέα Δημοκρατία ως μέλη; Μήπως είμαστε και τόσο υποκριτές που για τα μάτια του κόσμου τους έχουμε απομακρύνει από εκεί που φαίνεται ότι ταυτιζόμαστε αλλά διατηρούν την κομματική ιδιότητα;

Για τον Μίχο ο κ. Καραχάλιος αναφέρει:

Ο κ. Μίχος δυστυχώς ήταν Νεα Δημοκρατία, η σύζυγός του ήταν πρωτοκλασάτο στέλεχος του δημοτικού μας συνδυασμού, εκλεγμένη. Ο κ. Μίχος έλεγχε τοπική της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη Αθηνών. Μαζί του υπήρχαν καθημερινές συνομιλίες. Ο κ. Μίχος επί ένα μήνα όπου καθυστερούσε και δημιουργήτο περιβάλλον συγκάλυψηςαπό την εκεί σύσταση της ΕΛΛΑΣ ένα μήνα του δώσανε από την στιγμή που ξεκίνησαν οι καταγγελίες. Ο κ. Μίχος, ένα μήνα ως πρωτοκλασάτο στέλεχος της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας, πήγαινε στα γραφεία των βουλευτών, έπαιρνε τηλέφωνα, ζητούσε καλύψεις και συγκαλύψεις χωρίς βέβαια να λέει ο ίδιος τι έγκλημα έχει κάνει.

Ακούστε τα όσα συγκλονιστικά αναφέρει ο Νίκος Καραχάλιος στην συνέντευξη του.

Exit mobile version