Χειραψία “πάγος” μεταξύ Μητσοτάκη-Καραμανλή στην εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά (Βίντεο)

Το ενδιαφέρον, στην εκδήλωση του Αντώνη Σαμαρά στο θέατρο Παλλάς, για την παρουσίαση του ιδρύματός του. μονοπώλησε η παρουσία τόσο του νυν πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όσο και του πρώην Κώστα Καραμανλή, καθώς οι σχέσεις τους είναι κάτι παραπάνω από ψυχρές, καθώς ο πρώην πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με τους χειρισμούς Μητσοτάκη σε μείζονα θέματα.

Το ψυχρό κλίμα αποτυπώθηκε και στην χειραψία των δυο αντρών, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι ενώ δίπλα στον Σαμαρά κάθισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Κώστας Καραμανλής επέλεξε να καθίσει δυο θέσεις πιο μακρυά από τον πρωθυπουργό.

Το θέατρο από νωρίς ήταν κατάμεστο ενώ χαρακτηριστική ήταν η στιγμή της θερμής αγκαλιάς ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον Κώστα Καραμανλή.

Το Ίδρυμα Αντώνη Σαμαρά έχει συσταθεί στην Αθήνα και αποτελεί Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου. Σκοπός του είναι «η συστηματική μελέτη, έρευνα και προβολή του έργου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, η διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης με την ανάδειξη γεγονότων της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας, η προώθηση της ευρωπαϊκής ιδέας και ολοκλήρωσης, η προαγωγή της πολιτικής κι επιστημονικής έρευνας και η συμβολή τους στην ανάπτυξη της κοινωνίας και την εκπλήρωση των εθνικών κι ευρωπαϊκών στόχων».

Στην ομιλία του ο κ. Σαμαράς μίλησε για τις παρακολουθήσεις και τα σκάνδαλα κυβερνητικών στελεχών αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.

Exit mobile version