Το Χόλιγουντ επιλέγει Ελλάδα! Ο Ντάνιελ Κρεγκ και η Κέιτ Χάντσον στη νέα τους ταινία στις Σπέτσες.

Στις Σπέτσες βρισκόταν ο σταρ του Χόλυγουντ Ντάνιελ Κρεγκ για τα γυρίσματα της ταινίας «Στα Μαχαίρια 2», στην οποία συμμετέχουν πολλοί διάσημοι ηθοποιοί που διαφημίζουν τις ομορφιές της χώρα μας.

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός που υποδύθηκε τον James Bond στην ταινία «Skyfall» η οποία έσπασε τα ταμεία το 2012 βρίσκεται στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού για το σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια».

Στην ταινία πρωταγωνιστεί και η Κέιτ Χάντσον, η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα εδώ και αρκετές εβδομάδες με την οικογένειά της για διακοπές.

Το καστ βρίσκεται στην Ελλάδα από τα τέλη Ιουνίου. Τα γυρίσματα γίνονται σε Πόρτο Χέλι και Σπέτσες.

Η αντιδήμαρχος Σπετσών, κυρία Ευγενία Φραγκιά, αναφέρθηκε στη μεγάλη χολυγουντιανή παραγωγή στο νησί του Αργοσαρωνικού.

Όπως είπε: «την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα. Η τοπική κοινωνία αγκάλιασε το γεγονός με απόλυτη συνεργασία. Πάνω από 300 άνθρωποι δούλεψαν στο νησί και αποτελεί διαφήμιση για όλη την Ελλάδα. Είμαστε υπερήφανοι για το πως έγινε η παραγωγή.».

«Είναι η συνέχεια του “Στα Μαχαίρια”. Ολοκληρώνουν τα γυρίσματα στο Πόρτο Χέλι και μας αποχαιρετούν. Είχαμε μόνο επικοινωνία με την παραγωγή», πρόσθεσε.

Αναφορικά στον τουρισμό, η κυρία Φραγκιά τόνισε: «Το νησί έχει καταλύματα και εστιατόρια για κάθε βαλάντιο. Το πρώτο δείγμα είναι άριστο. Είμαστε covid free προορισμός. Έχουμε 3.068 κατοίκους εμβολιάσει».

Exit mobile version