Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ: Ανακοίνωσαν και επίσημα τον χωρισμό τους

Οι δύο τους ήταν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και η είδηση για τον χωρισμό τους “έσκασε” σαν βόμβα.

Πριν από λίγες εβδομάδες είχαν διαψεύσει τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει, όμως τώρα φαίνεται πως έπεσε και επίσημα η «αυλαία» στη σχέση τους.

Μετά από εβδομάδες φημών για τον χωρισμό – βόμβα του ζευγαριού, Τζένιφερ Λόπεζ και Άλεξ Ροντρίγκεζ επιβεβαίωσαν πως έδωσαν τέλος στον αρραβώνα τους.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσω του αμερικάνικου ELLE και το αποκλειστικό ρεπορτάζ που μετέδωσε η εκπομπή “The today show”.

Στην κοινή δήλωση, έγραψαν ότι συνειδητοποίησαν πως προτιμούν να είναι φίλοι και θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν ο ένας τον άλλον, ενώ ευχήθηκαν τα καλύτερα για τα παιδιά του που έχει ο καθένας.

«Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα ως φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνουμε έτσι. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον στις κοινές επιχειρήσεις και έργα μας. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλον και φυσικά για τα παιδιά που έχει ο καθένας μας. Από σεβασμό προς αυτά, το μόνο άλλο σχόλιο που πρέπει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε όλους που μας έχετε στείλει πολύ ευγενικά λόγια και για την υποστήριξή σας».

Να θυμίσουμε πως το ειδύλλιο τους ξεκίνησε το 2017. Οι δυο τους έζησαν έναν δυνατό έρωτα και το 2019 ήρθε και ο αρραβώνας τους. Ο γάμος τους, τον οποίο είχαν στα άμεσα πλάνα τους, αναβλήθηκε δυο φορές λόγω κορονοϊου και όπως φαίνεται τώρα, ακυρώθηκε για πάντα.

Exit mobile version