Τζένη Μπαλατσινού: Ο σύντομος χωρισμός με τον Βασίλη Κικίλια και οι άγνωστες δυσκολίες στη γέννηση του γιου τους (Βίντεο)

Ο χωρισμός της Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια λίγο πριν τον γάμο τους και οι μεγάλες δυσκολίες στη γέννηση του τέταρτου παιδιού της.

Η λαμπερή παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο ανοίγει τα χαρτιά της και μιλά για τα καλλιστεία, το μόντελινγκ, την τηλεόραση και το διαζύγιο.

Επίσης, η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τον ξαφνικό έρωτα με τον Βασίλη Κικίλια αλλά και τον άγνωστο σύντομο χωρισμό τους πριν τον γάμο τους.

Ακόμα, στην ίδια συνέντευξη, η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για πρώτη φορά για τις άγνωστες, μεγάλες δυσκολίες που είχε κατά τη γέννηση γέννηση του τέταρτου παιδιού της, του Παναγιώτη Αντώνιου Κικίλια.

Οικογενειακή έξοδος με τους γιους της Μάξιμο Κωστόπουλο και Παναγιώτη Κικίλια

Μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έκανε πριν από λίγες μέρες η 51χρονη Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τους δύο γιους της Μάξιμο Κωστόπουλο και Παναγιώτη Κικίλια.

Μαμά και γιοι έκαναν μια βόλτα στο κέντρο ενώ μαζί τους ήταν και η νταντά του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος είναι κατάξανθος και έχει μεγαλώσει πολύ.

Exit mobile version