Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση»

Ο Σύλλογος Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση» ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2003 από γονείς και φίλους αυτιστικών παιδιών, προκειμένου να εργαστεί για τη διασφάλιση των ισότιμων δικαιωμάτων τους στη ζωή και να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινωνικό σύνολο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αυτιστικά άτομα λόγω του κοινωνικού αποκλεισμού.

Ο Σύλλογος διαθέτει 24 μέλη εκ των οποίων 22 έχουν στο οικογενειακό τους περιβάλλον άτομα με αυτισμό, επιπλέον έχουμε δύο ζευγάρια με υιοθετημένα αυτιστικά παιδιά, δύο χωρισμένες κυρίες με αυτιστικά παιδιά καθώς και ένα ζευγάρι κωφαλάλων με αυτιστικό παιδί .

Ο Σύλλογος είναι ενεργό μέλος της ΕΣΑμεΑ, ΠΟΣΓΚΑμεΑ και της ΕΕΠΑΑ. Το όραμα όλων εμάς των γονέων και φίλων αυτιστικών ατόμων είναι η εξασφάλιση των ισότιμων δικαιωμάτων τους στην υγεία, στην εκπαίδευση, στην εργασία για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

ΔΩΡΕΑ

Εάν επιθυμείτε να μας ενισχύσετε οικονομικά μπορείτε με τους παρακάτω τρόπους:

1ος τρόπος: με κατάθεση στους παρακάτω Τραπεζικούς Λογαριασμούς

Τράπεζα Πειραιώς:

ΙΒΑΝ GR 110171041 0006 0411 3092 4174

Εθνική Τράπεζα

ΙΒΑΝ GR 30011 0721 0000 0721 1006 5173

2ος τρόπος: με Πιστωτική κάρτα

3ος τρόπος: με δωρεά αντί δώρων/ δωρεά εις μνήμην

Έχετε επίσης τη δυνατότητα αντί δώρων σε κοινωνικές εκδηλώσεις (κατασκευή από το εργαστήρι των παιδιών μας για μπομπονιέρες βάπτισης, είδη δώρου, εις μνήμην αντί στεφάνου) να προτείνετε τον Σύλλογο μας ή να καταθέσετε το ποσό που επιθυμείτε υπέρ των σκοπών της Αναγέννησης.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Εάν επιθυμείτε να γίνετε εθελοντής/εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” μπορείτε να συμπληρώσετε την “ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ” και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Exit mobile version