Πολίτης δικαιώνεται μετά από καταγγελία στη ΡΑΕ – Μαζικές οι προσφυγές!

Μέσα από το “Έντυπο αμφισβήτησης της τιμολόγησης ρεύματος από την πάροχο – παραγωγό εταιρεία” που έχει συντάξει και αναρτήσει στην ιστοσελίδα του το πολιτικό κόμμα “Ενώνω” μπορεί ο κάθε πολίτης να απευθυνθεί στη ΡΑΕ και να καταγγείλει οποιασδήποτε μορφή υπερχρέωση βλέπει στο τιμολόγιο ρεύματος σε σχέση με τη σύμβαση που έχει υπογράψει. (https://enonoellada.gr/)

Ο πρόεδρος του Ενώνω Νίκος Μαυραγάνης παρουσίασε το “Έντυπο αμφισβήτησης τιμολόγησης ρεύματος” από το οποίο επιλέγετε, διαμορφώνεται και συμπληρώνετε τα πεδία εκείνα που αντιστοιχούν στη σύμβαση που έχετε με την πάροχο – παραγωγό εταιρεία και τη λανθασμένη τιμολόγηση των χρεώσεων.

Δείτε τη λύση που προτείνει το κόμμα Ενώνω στο βίντεο που ακολουθεί (μετά το 16.15΄)

Μία τέτοια περίπτωση ήταν και της κ. Ελένης Γ. η οποία κατήγγειλε τη πάροχο εταιρεία ρεύματος για τις υπέρογκες χρεώσεις σε σχέση με την κατανάλωση χωρίς, όπως αναφέρει σε απάντηση της η ΡΑΕ, να έχει ενημερωθεί και συναινέσει “εκ των προτέρων” όπως όφειλε η πάροχος εταιρεία να κάνει.

Η ΡΑΕ σε απάντηση που έστειλε στην πάροχο εταιρεία ζητά να εξηγήσει τους λόγους που δεν έχει δοθεί απάντηση επί των παραπόνων της πελάτισσας τους.

Exit mobile version