Παγώνη σε Αυτιά: Εμείς εδώ μετράμε όλους τους θανάτους ως θανάτους Covid!

Εμείς εδώ (στην Ελλάδα) μετράμε όλους τους θανάτους ως θανάτους Covid! Ίσως είναι πιο σωστό να διαχωρίζεται…

Με αυτά τα λόγια η κ. Παγώνη σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ και στον Γιώργο Αυτιά, παραδέχεται ότι όλοι οι θάνατοι των πολιτών μέχρι σήμερα δεν είχαν πρώτο αίτιο τη νόσηση από κορονοϊό.

Η συζήτηση ξεκίνησε σχολιάζοντας τα λόγια του πρωθυπουργού σε σχέση με την πανδημία, το Πάσχα και άνοιγμα της αγοράς για το καλοκαίρι.

Τι απάντησε η κ. Παγώνη συνοπτικά:

«Φυσικά και πάμε σε ένα Πάσχα καλύτερο, δεν θα συγκριθεί με τα δύο προηγούμενα χρόνια, αυτά λένε οι δείκτες. Ο αριθμός των κρουσμάτων όλο και μειώνεται σταδιακά. Οι δύο σκληροί δείκτες θα μειωθούν αργά και θα φτάσουμε μέχρι αρχες Απριλίου. Στην ερώτηση των πολιτών γιατί η Ελλάδα έχει τους περισσότερους θανάτους, μία ερώτηση που την κανει ολος ο κόσμος και αρχίζουν και συγκρίνουν με άλλες χώρες όπως η Δανία.

Εμείς εδώ έχουμε ποσοστό εμβολιασμού 69,7%. Προσπαθούμε 300.000 κόσμο να τον στείλουμε να κάνει την τρίτη δόση.»

ΕΡ: Μπορεί κάποιος να έχει φύγει από την καρδία του ή το συκώτι ή απο εγκεφαλικό, όλα τα βάζουμε μέσα;

«Τα βάζουμε όλα μέσα και τα μετράμε θανάτους covid. Αυτή είναι η αλήθεια»

ΕΡ: Μήπως πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό;

«Ίσως υπάρχει η σκέψη και είναι το ποιο σωστο να διαχωρίζεται. Η περίπτωση μιας γυναίκας που είχε καρκίνο με μεταστάσεις και νόσησε από covid αλλά η ουσία ήταν ο καρκίνος. Αν δεν είχε καρκίνο… Μερικές φορές και εμείς πρέπει να κάνουμε ομάδες. Να χαρακτηρίζουμε και τα υποκείμενα νοσήματα και τις ηλικίες και τους εμβολιασμένους και τους ανεμβολίαστους.

»Ανάσταση εννοείται με μάσκες. Η μάσκα θα φύγει προς το καλοκαίρι και θα δούμε…»

Στο βίντεο η συζήτηση μετά το 01:29:32

Exit mobile version