Νεκρός εργάτης στο λιμάνι του Πειραιά στις προβλήτες της COSCO. (Video)

Τραγικό θάνατο βρήκε 40χρονος εργαζόμενος στην προβλήτα 2 στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες χτυπήθηκε θανάσιμα από γερανογέφυρα.

Μετά το δυστύχημα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ: Το εργοδοτικό έγκλημα έγινε εν ώρα εργασίας

«Ο συνάδελφος μας δούλευε στη βάρδια 3-11, δούλευε στη γερανογέφυρα 10» τόνισε ο Μάρκος Μπεκρής πρόεδρος του Σωματείο ΕΝΕΔΕΠ αναφερόμενος στη είδηση που διακινήθηκε ότι ο εργαζόμενος ο οποίος σκοτώθηκε στη COSCO «μόλις είχε σχολάσει και επέστρεψε να πάρει από το σημείο κάποια προσωπικά αντικείμενα».

Σημείωσε ότι το τραγικό δυστύχημα έγινε «περίπου στην αρχή της βάρδιας» και «όποιος αναπαράγει το αντίθετο είναι ψεύτης και έχει την ευθύνη για αυτά τα οποία λέει». Πρόκειται για «βρώμα που έχει βγει για να ξεπλύνει ευθύνες άλλων» πρόσθεσε ο Μ. Μπεκρής.

Συγκέντρωση στην πύλη του ΣΕΜΠΟ

Οι εργαζόμενοι, με πρόταση του ΔΣ του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, σταμάτησαν κάθε εργασία στο λιμάνι και βρίσκονται συγκεντρωμένοι μπροστά στην πύλη του ΣΕΜΠΟ.

«Δεν μπορούν άλλο να παίζουν με τις ζωές των εργατών για να αυγαταίνουν τα κέρδη τους» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΝΕΔΕΠ, Μάρκος Μπεκρής.

Exit mobile version