Μεγάλη αποδοχή του πρόεδρου του “Ενώνω” Νίκου Μαυραγάνη.

Στις 4 Δεκεμβρίου στο Θησείο έγινε συγκέντρωση Υγειονομικών που βρίσκονται σε αναστολή εργασίας στην οποία μίλησε ο πρόεδρος του “Ενώνω” Νίκος Μαυραγάνης.

Περισσότεροι από 1500 υγειονομικοί σε αναστολή συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα που τους επιβάλει η κυβέρνηση με αποτέλεσμα να χάσουν τη δουλειά τους και τις θέσεις τους τα νοσοκομεία της χώρας.

“Ύψιστο αγαθό είναι η Ελευθερία”

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Ενώνω κ. Νίκος Μαυραγάνης αναφέρθηκε στο θέμα των εμβολιασμών και στην απόφαση της κυβέρνησης για την υποχρεωτικότητα καταπατώντας το Ελληνικό Σύνταγμα και τη Σύμβαση του Οβιέδο που όλα τα κράτη υπέγραψαν, συναινώντας στην απαραβίαστη προσωπική ασφάλεια και ελευθερία των ανθρώπων να αποφασίζουν για ιατρικές πράξεις στο σώμα τους.

Μίλησε για τις αχρείαστες καραντίνες που επέβαλε οι κυβέρνηση, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με παγκόσμιες έρευνες που δείχνουν ότι η φυσική νόσηση δημιουργεί ανοσία για τουλάχιστο 12 μήνες.

Εξήγησε γιατί η Ελλάδα δεν εισάγει φάρμακα και ότι είναι δικαίωμα του πολίτη και υποχρέωση του κράτους, σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, να ενημερώνεται και να συναινεί για τους κινδύνους που μπορεί να επιφέρει μία ιατρική πράξη.

Συντάκτης: Odysseia.gr

Exit mobile version