Μαυραγάνης Νίκος: Οι θέσεις του «Ενώνω» για την πανδημία και τα εμβόλια. (Βίντεο)

Ο Πρόεδρος του κόμματος «Ενώνω» αναφέρεται στην πανδημία και στους εμβολιασμούς και αποκαλύπτει ότι η 1η Υπουργική Απόφαση για μαζικούς εμβολιασμούς εκδόθηκε 3 ημέρες πριν τις εκλογές του Ιουλίου 2019.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο κ. Μαυραγάνης μιλάει για τα δικαιώματα των πολιτών να αποφασίζουν οι ίδιοι για το σώμα τους. “Βρισκόμαστε στο μέσο ενός βιολογικού πολέμου που τα αντίδοτα είναι γνωστά και κάποιοι δεν τα δίνουν και κάνουν bussiness με εμβόλια που δεν έχουν οριστική αδειοδότηση. Δεν έχει κανείς το δικαίωμα, να το παίξει μικρός θεός επί της γης.

Όπως λοιπόν κάναμε τότε, για τους εργαζομένους, και αναρτήσαμε στο enonoellada.gr, ελεύθερα, την υπεύθυνη δήλωση αποτροπής σύνδεσης εργασίας και εμβολιασμού, με τον 4624/2019 για τα προσωπικά δεδομένα (δλδ. δεν σου ανακοινώνω και δεν σου δίνω εξουσία να διαχειριστείς τα προσωπικά μου δεδομένα), έτσι θα κάνουμε και τώρα, αντίστοιχη δήλωση, σε άλλη βάση, στηριγμένη α) σε αποφάσεις και του «Συνηγόρου του Πολίτη», β) σε εγκυκλίων του Υπουργείου Παιδείας γ) Σχετικής νομοθεσίας, για τα παιδιά μας τον Σεπτέμβιο.

Είναι διεστραμμένοι όσοι θέλουν να εμβολιάσουν μικρά παιδιά!

Δείτε όλο το βίντεο

Exit mobile version