Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βγήκε νικητής από το κρίσιμο χειρουργείο!

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γνωστό παρουσιαστή να δίνει τη μια μάχη μετά την άλλη, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβρη του 2017.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει κάθε φορά και ένα ακόμη βήμα για να επανέλθει και χθες πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη δύσκολο και κρίσιμο χειρουργείο για εκείνον.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης. Μετά από επτά ώρες που διήρκησε η διαδικασία, οι γιατροί φαίνεται πως είναι ικανοποιημένοι, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η ίδια είχε σημειώσει πως επρόκειτο για ένα από τα δυσκολότερα χειρουργεία στα οποία υποβάλλεται από το 2017 ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης όταν συγκρούστηκε με τη μηχανή του με λεωφορείο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, καθώς γυρνούσε στο σπίτι του.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό χειρουργείο. Ο Κωνσταντίνος μπροστά στο μέτωπο έχει οστικό έλλειμμα και αυτό πρέπει να καλυφθεί. Για να καταλάβεις, δεν έχει κόκαλο, θα του πάρουν δικό του κόκαλο από το κρανίο, θα κοπεί στη μέση, η μία φλούδα θα έρθει μπροστά στο μέτωπο και το υπόλοιπο θα κουμπωθεί πίσω. Απλώς θα είναι με το δικό του μόσχευμα, όχι ξένο, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί ξανά με μολύνσεις”, είχε εξηγήσει νωρίτερα η κα. Βαρσάμη, σε συνέντευξή της στην OΝ Time.

“Θα κάνουμε τον προεγχειρητικό έλεγχο και τεστ κορονοϊού και την Τρίτη θα γίνει κανονικά το χειρουργείο, το οποίο έχουν αναλάβει δύο εξαίρετοι γιατροί, ο πλαστικός χειρουργός Κωνσταντίνος Αλεξάνδρου και ο νευροχειρουργός Κανάρης Παναγόπουλος. Δεν το βάζω κάτω σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντίνο. Ήμουν αποφασιστική από την αρχή. Αν με είχε κυριεύσει η φοβία, ακόμη θα ήταν 100 βήματα πίσω” παραδέχεται η ίδια, η οποία συγκίνησε με τη φωτογραφία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη που “ανέβασε” πριν το χειρουργείο.

Exit mobile version