Κοψιάλης: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα. Οι Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία

Απάντηση στις αντιδράσεις με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονη σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έδωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με ανάρτησή του στο Instagram.

Όπως αναφέρει ο γνωστός infuencer στην αρχή του βίντεο «ο λόγος που δεν βγήκα να μιλήσω ο οποίος αποδείχθηκε αληθινός είναι ότι κάθε φορά που είχα να δηλώσω το οτιδήποτε αποπροσανατολιζόταν το ενδιαφέρον από εκεί όπου πραγματικά υπήρχε ανάγκη, δηλαδή από το αποτρόπαιο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη και ασχολιόμασταν με το οτιδήποτε άκυρο το οποίο δεν είχε απολύτως καμία σχέση».

«Με το που έσκασε η υπόθεση με το χυδαίο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να δέχομαι απειλητικά, χυδαία και πρόστυχα μηνύματα και ντροπή σε όσους μου τα έστειλαν επειδή ο Δημήτρης Φιντιρίκος ο οποίος αναφέρθηκε ως βιαστής κρατάει το παιδί μου στην τελευταία φωτογραφία που ανήρτησε», προσθέτει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης.

Ο ίδιος τονίζει ότι δέχτηκε μηνύματα όπως «να σου ψοφήσει», «καρκίνο σε σένα και την οικογένειά σου», «θάψτο» και αναρωτιέται «για ποιο λόγο να ρουφάω κάτι για το οποίο δεν φταίω;».

Και συνεχίζει λέγοντας: «είπα στο βίντεο ότι τάσσομαι υπέρ της κοπέλας, είμαι κατά των βιαστών, το συγκεκριμένο άτομο (σσ Φιντιρίκος) έλειπε στην 31 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της 24χρονης» και προσθέτει

«Εύχομαι να σαπίσουνε μέχρι και η τελευταία τους όποιος έβαλε το λιθαράκι του σε αυτό το χυδαίο έγκλημα».

«Θα ήθελα να μην βιώσει κανείς αυτό που βίωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, αυτό τον πανελλήνιο διασυρμό στηριζόμενο σε πράγματα που δεν ισχύουν, να μην νιώσει κανείς όσο άσχημα ένιωσα εγώ τις τελευταίες ημέρες, να μην μπορώ να ανταποκριθώ στα οικογενειακά μου καθήκοντα, να μην κοιμάμαι. Θα είμαι πάντα μαζί με το θύμα», ανέφερε κλείνοντας προσθέτοντας ότι είναι η τελευταία φορά που αναφέρεται στο θέμα.

Σημειώνεται ότι το #cancel_Kopsialis παραμένει στα κορυφαία hashtags του Twitter, με τον κόσμο να εναντιώνεται κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη και να τον κατηγορεί ότι προσπαθεί να υπερασπιστεί τους φίλους του για την υπόθεση βιασμού, με αφορμή και τις καταγγελίες του Ηλία Γκιώνη που αναφέρθηκε στον γνωστό influencer και σε υποθέσεις που φθείρουν την εικόνα του, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις των ακόλουθών του.

Οι Αντετοκούνμπο διέκοψαν τη συνεργασία τους με τον influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη

Διακόπτουν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο την συνεργασία, με τον influencer Αλέξανδρο Κοψιάλη, για την κλήρωση ενός σπιτιού με θέα την Ακρόπολη έπειτα τον σάλο που προκάλεσαν αναρτήσεις στις οποίες προχώρησε μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης βιασμού 24χρονη στη Θεσσαλονίκη. 

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης δημοσιοποίησε κάποια instagram stories, στα οποία και μιλά προς υπεράσπιση φίλου του, το όνομα του οποίου βρέθηκε σε αυτά των φερόμενων να εμπλέκονται στην υπόθεση. 

Τα stories αυτά είχαν ως αποτέλεσμα το hashtag #cancel_kopsialis να «τρεντάρει» στο twitter με τους χρήστες του διαδικτύου να εκφράζουν την αγανάκτηση τους κατά του influencer. 

Παράλληλα, χρήστες του twitter, «ανακάλυψαν» πως ο γνωστός Influencer έκανε like σε πολλά ομοφοβικά σχόλια εναντίον του Ηλία Γκιώνη, τοy ακτιβιστή που έχει την εμπιστοσύνη θυμάτων σεξουαλικής βίας και που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάδειξη και δημοσιοποίηση τέτοιων υποθέσεων, το τελευταίο διάστημα.

Ανάμεσα στα tweets κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ήταν και πολλά που καλούσαν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να τερματίσει τη συνεργασία του μαζί του. 

Μετά από τη θύελλα αντιδράσεων τα αδέλφια Αντετοκούμπο προχώρησαν σε ανάρτησή μέσω του λογαριασμού «AntetokounBros» στο instagram όπου και ανακοίνωσαν πως ο διαγωνισμός συνεχίζεται, αλλά μόνο από τους δικούς τους λογαριασμούς.

Ανάρτηση έκανε και ο Αλέξανδρος Κοψιάλης από την πλευρά του, τονίζοντας πως το όνομά του έχει αναίτια εμπλακεί με την υπόθεση.

Exit mobile version