Κάνιε Γουέστ – Κιμ Καρντάσιαν: Συμφώνησαν στην από κοινού επιμέλεια των παιδιών τους

Ο Κάνιε Γουέστ συμφωνεί με την Κιμ Καρντάσιαν στο ότι πρέπει να έχουν κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους και πως κανείς από τους δύο τους δεν χρειάζεται διατροφή.

Αυτό προκύπτει από νέα έγγραφα για το διαζύγιο τους που είδαν το φως της δημοσιότητας, αναφέρει το ABC News.

Το ζευγάρι είχε συνάψει προγαμιαίο συμφωνητικό, σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η Καρντάσιαν στις 29 Φεβρουαρίου. Με βάση αυτό, είχαν διαχωρισμένη την περιουσία τους σε όλη τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν το 2014 και μαζί απέκτησαν τέσσερα παιδιά: την 7 ετών North, τον 5χρονο Saint, την Chicago που είναι τριών ετών και τον Psalm που θα συμπληρώσει τα δύο του χρόνια τον επόμενο μήνα.

Και στις δύο καταθέσεις τους, ο Αμερικανός ράπερ και η διάσημη τηλεπερσόνα, συμφώνησαν ότι ο γάμος τους θα έπρεπε να τελειώσει λόγω διαφορών που δεν μπορούν να γεφυρωθούν.

Αυτός ήταν ο πρώτος γάμος για τον ράπερ και ο τρίτος για την Καρντάσιαν- Γουέστ, η οποία έχει ζητήσει από το δικαστήριο να μην αλλάξει το επίθετo της και να συνεχίσει να χρησιμοποιεί και το δικό του, αν και αυτό είναι κάτι που έχει τη δυνατότητα να το αλλάξει στην πορεία της διαδικασίας του διαζυγίου.

Exit mobile version