Η επίσημη στολή της ελληνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020

Με λάμψη Ολυμπιονικών και πρωταθλητών, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής η παρουσίαση της επίσημης στολής της ελληνικής ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Τόκιο 2020.

Το ρόλο του μοντέλου ανέλαβαν τρεις αθλήτριες και τρεις αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στη διοργάνωση: οι Βούλα Παπαχρήστου, Ευαγγελία, Πλατανιώτη, Εβελίνα Παπάζογλου, Βύρων Κοκκαλάνης, Απόστολος Χρήστου κι Εμμανουήλ Καραλής ενδύθηκαν τόσο τις φόρμες και τα ρούχα προπόνησης, όσο και την επίσημη εμφάνιση για το Τόκιο.

Στην εκδήλωση, που τίμησαν με την παρουσία τους, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, παρέστη το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών και αθλητριών που έχουν ήδη προκριθεί.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, απευθυνόμενος σε αυτούς, είπε μεταξύ άλλων:

«Ήδη έχετε πετύχει την πρώτη νίκη με τη συμμετοχή σας, εκπληρώνοντας το μεγαλύτερο όνειρο που έχει στην καριέρα του ο κάθε αθλητής και είχα την τύχη να ζήσω κι εγώ δύο φορές. 

Αυτή η νίκη- πρόκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς επετεύχθη σε πραγματικά δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες.»

Στο χαιρετισμό του, ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι θα δοθούν στην ΕΟΕ 565.000 ως μέρος της τακτικής επιχορήγησης ενώ θα δοθούν εκτάκτως άλλα 700.000 ευρώ, για τα οποία αναμένεται άμεσα η έγκριση.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο αρχηγός της αποστολής, Μιχάλης Φυσεvτζίδης, ενώ στους αθλητές μίλησαν και οι Ολυμπιονίκες, Αιμιλία Τσουλφά, Κατερίνα Στεφανίδη, Λευτέρης Πετρούνιας, Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής. 

Exit mobile version