Η Αργεντινή του Μέσι κέρδισε την Ολλανδία στα πέναλτι μετά από έναν σκληρό αγώνα

Η προσπάθεια του Λιονέλ Μέσι να κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο περνάει στα ημιτελικά αφού η Αργεντινή κέρδισε την Ολλανδία με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι την Παρασκευή.

Ο Μέσι μετέτρεψε το πέναλτι του στη διαδικασία και ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνεθ απέκρουσε δύο προσπάθειες. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ της Ίντερ σκόραρε το κρίσιμο πέναλτι.

Η Αργεντινή προηγήθηκε με 2-0 πριν κολλήσει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, χάρη σε ένα τέρμα του Γουάουτ Βέγκορστ, ο οποίος μπήκε στο παιχνίδι στο 78ο λεπτό στη θέση του Μέμφις Ντεπάι.

Ο επιθετικός της Μπεσίκτας — δανεικός από την Μπέρνλι της Αγγλικής Τσάμπιονσιπ — έφτασε με κεφαλιά στο 83ο λεπτό και ισοφάρισε με έναν απρόσμενο συνδυασμό από φάουλ στο πρωτοφανές 11ο λεπτό της παράτασης.

Ήταν η δεύτερη παράταση της ημέρας, με τους Κροάτες να πηγαίνουν επίσης στη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν το φαβορί τη Βραζιλία νωρίτερα την Παρασκευή.

Ο αγώνας δεν πέρασε χωρίς επεισόδια και ο διαιτητής έδωσε συνολικά 14 κίτρινες κάρτες, επτά για τους Αργεντινούς και άλλες επτά για τους Οράνιε, δύο από τις οποίες δόθηκαν μετά τη διαδικασία των πέναλτι.

Επίσης, ένας οπαδός έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο στο 75ο λεπτό του αγώνα, μόλις ο Λιονέλ Μέσι μετέτρεψε το πέναλτι για το προβάδισμα 2-0.

Ο θεατής φορούσε ένα γαλάζιο πουκάμισο που άρχισε να βγάζει όταν αντιμετωπίστηκε από την ασφάλεια. Το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από μια μικρή διακοπή.

Exit mobile version