Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μ. Γκάγκα υπογράφει την απόλυση εργαζόμενης μητέρας λόγω… παιδιών!

Για μισογυνισμό και σκοταδισμό κατηγορεί την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή, που προχώρησε χθες σε σοβαρή καταγγελία.

Σύμφωνα με το ΕΚΑ, η αίτηση μίας γιατρού μεγάλου νοσοκομείου της Αθήνας για προκήρυξη αναφορικά με μία θέση Επιμελητή Β’ κλάδου ΕΣΥ απορρίφθηκε γιατί «έχει δυο μικρά παιδιά» με αποτέλεσμα η ίδια να προσφύγει στο υπουργείο Υγείας.

Όμως, «έκπληκτη παρέλαβε ως συστημένο ένα έγγραφο με υπογραφή της νέας αναπληρώτριας υπουργού κυρίας Μίνας Γκάγκα και ημερομηνία 20/9/21 με το οποίο απορρίπτεται η αίτηση της γιατρού για επανάληψη της κρίσης γιατί “δεν προέκυψαν λόγοι αναπομπής του ανωτέρω πρακτικού”».

Το Κίνημα καλεί την κ. Γκάγκα να πάρει πίσω την αθλιότητα που υπέγραψε γιατί «προσβάλλει τις χιλιάδες γιατρίνες που αφιερώθηκαν και αφιερώνονται στην ιατρική και κάνουν περήφανα τα παιδιά τους και περήφανη την τάξη τους επειδή επιμένουν να προσφέρουν υγεία στον λαό».

«Η ίδια κυβέρνηση που τάχα κόπτεται για τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν καλύπτει κάθε λογής βιαστές, γυναικοκτόνους και αρχίζει να αμφισβητεί και το δικαίωμα κάθε γυναίκας στην άμβλωση» σχολιάζει το ΕΚΑ.

Όλη η καταγγελία του Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή

Exit mobile version