Ζώδια – Ετήσιες προβλέψεις

Το 2022 είναι μια πολυαναμενόμενη χρονιά, αφού μετά από ένα δύσκολο και απαιτητικό 2021 όλοι μας λίγο πολύ έχουμε εναποθέσει τις ελπίδες μας στο νέο έτος! Ελπίζουμε σε μια καλύτερη καθημερινότητα, μια πιθανή επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και βελτιωμένες σχέσεις και συνεργασίες με τους γύρω μας.

Δύσκολο ξεκίνημα

Το ξεκίνημα του 2022, ωστόσο, θα λέγαμε ότι δεν είναι ανάλαφρο και χαλαρό, αλλά αντιθέτως χαρακτηρίζεται από ένταση και κρίσεις τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό παραπέμπει αστρολογικά στην Αφροδίτη η οποία έχει ξεκινήσει ήδη την ανάδρομη πορεία της στο ζώδιο του Αιγόκερου από τις 20/12/2021, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/01/2022 σε αυτή τη φάση, και μάλιστα όλο αυτό το διάστημα θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον θεό του κάτω κόσμου, δηλαδή τον Πλούτωνα. Κάποιοι από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με επιστροφές από το παρελθόν, ενώ άλλοι θα μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε ήδη υπάρχουσες σχέσεις και συνεργασίες και θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε την προσωπική σας αξία. Η σύνοδος με τον Πλούτωνα μας καλεί να κοιτάξουμε πέρα από την επιφάνεια, να απαλλαγούμε από οτιδήποτε επιφανειακό και να αναζητήσουμε την ουσία σε ό,τι κάνουμε.

Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές

Ένα από τα πιο σημαντικά θέματα της χρονιάς είναι ότι οι εκλείψεις αλλάζουν ζωδιακό άξονα, αφού ο Βόρειος Δεσμός (Κάρμα) εγκαταλείπει το ζώδιο των Διδύμων και μετακινείται στο ζώδιο του Ταύρου στις 18/01/2022. Ήδη έχουμε πάρει μια γεύση από τα θέματα τα οποία θα μας απασχολήσουν φέτος, καθώς έχει πραγματοποιηθεί η πρώτη Σεληνιακή έκλειψη στις 19/11/2021 στο ζώδιο του Ταύρου και το 2022 ακολουθούν και οι επόμενες στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού. Συγκεκριμένα στο ζώδιο του Ταύρου θα πραγματοποιηθεί Ηλιακή έκλειψη στις 30/04/2022 και Σεληνιακή έκλειψη στις 08/11/2022, ενώ στο ζώδιο του Σκορπιού θα πραγματοποιηθεί Ηλιακή έκλειψη στις 25/10/2022, ενώ Σεληνιακή στις 16/05/2022. Όταν αναφερόμαστε σε εκλείψεις, μιλάμε για κομβικές αλλαγές και σε αυτά τα δύο ζώδια οι αλλαγές αυτές έχουν να κάνουν με τα οικονομικά ζητήματα και ό,τι αφορά τον υλικό κόσμο, αλλά και τις σταθερές που έχουμε στη ζωή μας.

Ο Δίας «κόβεται» στα δύο

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, θα μοιραστεί αυτή τη χρονιά ανάμεσα σε δύο ζώδια. Ήδη από τις 29/12/2021 έχει περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/05/2022 και θα επιστρέψει ξανά το τελευταίο δίμηνο του έτους, δηλαδή από τις 29/10/2022 έως τις 20/12/2022. Μέσα σε αυτά τα διαστήματα θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ζώδια του νερού, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αλλά και τα ζώδια της γης, δηλαδή Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι. Από τις 11/05/2022 έως τις 28/10/2022 ο Δίας θα κάνει το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού, χαρίζοντας ευκαιρίες και αισιοδοξία στα πύρινα ζώδια, δηλαδή Κριούς Λέοντες και Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους κυρίως του πρώτου δεκαήμερου.  Στις 12/04/2022 θα πραγματοποιηθεί μία από τις πιο ευνοϊκές όψεις της χρονιάς, δηλαδή η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη συμβαίνει κάθε 12 χρόνια και έχει τη δυνατότητα να κάνει τις επιθυμίες μας πραγματικότητα και να μας δείξει το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει στα πολυπόθητα όνειρα μας, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτά.

Ο Άρης θα… κατοικοεδρεύσει στους Διδύμους

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/08/2022 μέχρι τον Μάρτιο του 2023, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του, η οποία θα ξεκινήσει στις 30/10/2022. Ο Άρης σε αυτή τη θέση, από τη μία θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε  σε πνευματικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά επικοινωνία, συζητήσεις, εκδόσεις, σπουδές ή μετακινήσεις. Από την άλλη, θα είναι δύσκολο να συγκρατήσουμε τον θυμό μας, θα είμαστε αρκετά ευερέθιστοι και θα έχουμε την τάση να σκορπάμε την ενέργεια μας σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις, με αποτέλεσμα να χάνουμε την ουσία. Από αυτή την επιρροή θα επηρεαστούν ιδιαίτερα τα μεταβλητά ζώδια, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Συνοψίζοντας, αυτή η χρονιά μπορεί να ξεκινάει κάπως περίεργα και να μας βάζει σε μια δύσκολη διαδικασία ενδοσκόπησης και ξεκαθαρίσματος, όμως στην πορεία και συγκεκριμένα από την άνοιξη και μετά θα μας δώσει την ευκαιρία να εκπληρώσουμε τους στόχους μας, να ερωτευτούμε και να χτίσουμε τη ζωή μας πάνω σε νέες βάσεις.

ΚΡΙΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Στην αρχή αυτής της χρονιάς το μυαλό σας θα είναι περισσότερο εστιασμένο στην καριέρα και τους επαγγελματικούς σας στόχους, αφού η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται ανάδρομη στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι τις 28/1 και μάλιστα σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα προσπαθήσετε να κερδίσετε περισσότερη εξουσία και δύναμη και θα επαναξιολογήσετε την επαγγελματική σας πορεία, ώστε να δείτε τι αλλαγές χρειάζεται να κάνετε.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα κλονίσουν τα οικονομικά σας και θα σας βάλουν σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα υλικά αποκτήματα και τα έσοδα σας. Πολλοί από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι με μια οικονομική κρίση η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλειες, αλλά ταυτόχρονα θα σας ωθήσει να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος και να αξιοποιήσετε καλύτερα τα ταλέντα σας.

Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, θα βρίσκεται μέχρι τις 10/5 στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα βρεθεί ξανά από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Αυτή η πλανητική θέση σας κάνει αρκετά πιο συμπονετικούς και ευαίσθητους απέναντι στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας και θα σας δώσει τη δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με ανθρώπους που πληγώσατε ή σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Σας καλεί επίσης να αποβάλλετε από τη ζωή σας τοξικές σχέσεις και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω. Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 ο Δίας θα κάνει την είσοδο στο δικό σας ζώδιο και θα φέρει τύχη, αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Αυτό το διάστημα θα είναι το κατάλληλο για να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδια σας, να ταξιδέψετε, να διευρύνετε τους ορίζοντες σας και γενικώς  να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, επομένως εκμεταλλευτείτε το διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων και συγκεκριμένα από τις 20/8 θα φέρει νέες γνωριμίες και ενδιαφέρουσες συναντήσεις για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και να κάνετε σημαντικές επαφές, όμως από τις 30/10 που γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι το τέλος του έτους θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όσα λέτε και να ελέγξετε τον παρορμητισμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Ο Ουρανός, ο πλανήτης των αλλαγών και των ανατροπών, εξακολουθεί και αυτό το έτος να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο επηρεάζοντας κυρίως όσους είναι γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο. Θα έρθουν στο φως συνταρακτικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα αλλάξουν με κάποιο τρόπο την κατεύθυνση και την πορεία σας και θα σας οδηγήσουν σε νέα μονοπάτια. Όσο κι αν αγαπάτε τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, καλείστε να ξεβολευτείτε και να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις οι οποίες έχουν παραμείνει στάσιμες εδώ και πολύ καιρό και δεν σας επιτρέπουν να εξελιχθείτε.

Ο Κρόνος θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, επηρεάζοντας τον τομέα του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση. Ήδη οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου έχετε βιώσει το βάρος του περιορισμού και των ευθυνών που φέρνει ο Κρόνος, κάτι το οποίο θα αρχίσετε να βιώνετε φέτος και εσείς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Ό,τι έχετε χτίσει τα προηγούμενα χρόνια, τώρα θα μπει στο μικροσκόπιο και θα φανεί εάν έχει γερές βάσεις και αν θα μπορέσει να σταθεί σε βάθος χρόνου. Είναι σημαντικό να έχετε ξεκάθαρους στόχους και να δείξετε επιμονή, προσήλωση και ωριμότητα εάν θέλετε να τους πετύχετε.

Ο Δίας από την αρχή του έτους μέχρι τις 10/5 θα βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα επιστρέψει πάλι από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Αυτή η θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα την κοινωνική σας ζωή και τις φιλικές σας σχέσεις και θα σας δοθεί η ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με άτομα από τα οποία είχατε απομακρυνθεί. Επιπλέον, οι στόχοι και τα όνειρα σας έχουν όλες τις προοπτικές για να πραγματοποιηθούν, ακόμα κι αν οι άλλοι προσπαθούσαν να σας αποθαρρύνουν. Θα έχετε δίπλα σας άτομα τα οποία θα σας υποστηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από το διαδίκτυο.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους, η οποία ξεκινάει από τις 20/8, στρέφει το βλέμμα σας στα οικονομικά ζητήματα. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα έξοδα σας και ιδιαίτερα από τις 30/10 που ο Άρης γυρίζει σε ανάδρομη πορεία, καθώς μπορεί να βγείτε εκτός προϋπολογισμού, εξαιτίας της παρόρμησής σας και των υψηλών απαιτήσεων προκειμένου να συντηρήσετε το λάιφσταιλ που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Αιγόκερου από το τέλους του 2021 μέχρι και τις 28/1 σας βάζει σε μια διαδικασία αναθεώρησης, τόσο των συναισθηματικών και ερωτικών σας σχέσεων όσο και των οικονομικών σας, καθώς δεν αποκλείεται να κλονιστεί η εμπιστοσύνη σας απέναντι σε συνεργάτες ή στον σύντροφο σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες εφορία και κληρονομιές και προσπαθήστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ο Δίας στο ζώδιο των Ιχθύων μέχρι τις 10/5 και αργότερα από τις 29/10 έως τις 10/12, ευνοεί ιδιαίτερα τον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα και καταξίωση. Αυτοί οι μήνες προσφέρονται για να ισχυροποιήσετε τη θέση σας στα επαγγελματικά, να διευρύνετε τις δραστηριότητες σας και κυρίως να αναγνωριστείτε από τους ανωτέρους ή από το κοινό. Μια προαγωγή ή νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας χτυπήσουν την πόρτα και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

Η είσοδος του Δία στον Κριό από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, θα βοηθήσει να ανοίξετε τον φιλικό σας κύκλο, να γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους και να συνδεθείτε μαζί τους είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Θα ευνοηθούν περισσότερο οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά θέματα της χρονιάς είναι η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο δικό σας ζώδιο και συγκεκριμένα από τις 20/8 μέχρι και τον Μάρτιο του 2023. Ο Άρης θα σας χαρίσει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και ενέργεια προκειμένου να κατακτήσετε τους στόχους και να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε. Ωστόσο το διάστημα από 28/10 μέχρι και το τέλος του έτους χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του. Προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους για να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση και μην ξεσπάτε σε λάθος άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το 2022 ξεκινάει με προκλήσεις για εσάς, καθώς η Αφροδίτη βρίσκεται ήδη από τα τέλη του 2021 σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/1. Μέσα σε αυτό το διάστημα θα μπείτε σε μια διαδικασία να επαναξιολογήσετε τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τι δεν λειτουργεί και από ποιους ανθρώπους θα πρέπει να απομακρυνθείτε. Αυτή δεν θα είναι μια ανώδυνη διαδικασία, όμως είναι απαραίτητη για να χτίσετε σχέσεις οι οποίες θα βασίζονται στην ισότητα και θα σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

Ο Άρης θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερου και συγκεκριμένα από τις 24/1 μέχρι τις 6/3 και θα βοηθήσει και αυτός με τη σειρά του ώστε να γίνουν ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και να κάνετε μια σχέση η οποία χαρακτηρίζεται από πάθος και ένταση. Εάν είστε ήδη δεσμευμένοι, προσέξτε ιδιαίτερα τις συγκρούσεις και τους διαπληκτισμούς που μπορεί να έχετε με το ταίρι σας.

Η παρουσία του Δία στους Ιχθύς από τα τέλη του 2021 μέχρι και τις 10/5 και στην πορεία από τις 29/10 έως τις 20/12 θα σας χαρίσει τύχη, αισιοδοξία και ευκαιρίες για επέκταση. Μάλιστα, η ευνοϊκή σύνοδος Δία-Ποσειδώνα τον Απρίλιο μπορεί κυριολεκτικά να κάνει τα όνειρα σας πραγματικότητα, αρκεί να πιστέψετε σε αυτά και να μη διστάσετε να τα κυνηγήσετε.

Η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Κριού από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 θα ευνοήσει τον τομέα της καριέρας σας και θα φέρει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες ή μια προαγωγή. Είναι βέβαιο ότι αν έχετε προσπαθήσει αρκετά, οι κόποι σας τώρα θα ανταμειφθούν και θα έχετε τη βοήθεια και την υποστήριξη σημαντικών ατόμων.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στους Διδύμους, που θα ξεκινήσει στις 20/8, θα στρέψει την προσοχή σας στα βαθύτερα συναισθηματικά σας ζητήματα και στην ψυχολογία σας, αφού πρόκειται για μια περίοδο η οποία θα χαρακτηρίζεται περισσότερο από ενδοσκόπηση και λιγότερο από δράση. Θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην υγεία σας και να περιορίσετε το στρες, ειδικά από τις 28/10 και μετά που ο Άρης θα μπει σε ανάδρομη πορεία.

ΛΕΩΝ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Ο Κρόνος και ο Ουρανός εξακολουθούν και αυτό το έτος να επηρεάζουν κομβικούς τομείς της ζωής σας και να φέρνουν αλλαγές και ξεκαθαρίσματα. Ο Κρόνος στον Υδροχόο βάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες σας στο μικροσκόπιο, ιδιαίτερα για εσάς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Θα φανεί τώρα ποιους ανθρώπους αξίζει να κρατήσετε στη ζωή σας και από ποιους θα πρέπει να απαλλαγείτε, ακόμα κι αν μια τέτοια απόφαση είναι δύσκολη και επώδυνη για εσάς ή γίνεται με σκληρό τρόπο. Από την άλλη, ο Ουρανός στον Ταύρο κλονίζει τον τομέα που αφορά τα επαγγελματικά σας και τους κοινωνικούς σας στόχους, κυρίως για εσάς του 2ου δεκαημέρου. Ξαφνικά γεγονότα και νέα δεδομένα έρχονται και για να ανατρέψουν όσα ίσχυαν μέχρι τώρα ή για να σας αφυπνίσουν. Ίσως θα πρέπει να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στην καριέρα σας ή να υιοθετήσετε ένα πιο αντισυμβατικό πλάνο δράσης. Προσοχή, ωστόσο, καθώς μπορεί να υπάρχουν εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις με άτομα εξουσίας.

Το ελπιδοφόρο γεγονός της χρονιάς είναι η παρουσία του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού από τις 11/5 μέχρι τις 28/10. Αυτή η θέση θα σας χαρίσει αισιοδοξία, θετική σκέψη και αυτοπεποίθηση. Θα έχετε την αίσθηση ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας και μπορείτε να καταφέρετε ό,τι βάλετε στο μυαλό σας. Σπουδές, ταξίδια και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται.

Οι εκλείψεις περνάνε φέτος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και επηρεάζουν κομβικούς τομείς της ζωής σας και σας καλούν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολύ σημαντικά διλήμματα και καλείστε να πάρετε αποφάσεις ζωής. Ετοιμαστείτε για αλλαγές και κρίσεις τόσο μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον όσο και μέσα στην καριέρα σας και προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτούς τους τομείς. Οι απαιτήσεις μπορεί να είναι πολλές και να χρειαστεί να οπλιστείτε με υπομονή και δύναμη για να αντεπεξέλθετε, όμως να θυμάστε πως έχει έρθει η ώρα να χτίσετε τη ζωή σας επάνω σε νέες βάσεις και να δείτε πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Μετά από μια δύσκολη χρονιά για εσάς το 2022 ξεκινά με θετικές επιρροές, καθώς ο Δίας έχει ήδη περάσει από τον Δεκέμβριο στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 10/5 και θα επιστρέψει ξανά από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Αυτή η θέση σας δίνει ελπίδα και μια νέα πνοή στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Κάποιοι από εσάς θα γνωρίσετε ένα σημαντικό έρωτα μέσα σε αυτό το διάστημα, άλλοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ στα επαγγελματικά θα κάνετε επαφές με ανθρώπους οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε. Πιο συγκεκριμένα, ο Απρίλιος θα είναι ένας εξαιρετικά τυχερός μήνας, εξαιτίας της συνόδου Δία-Ποσειδώνα που θα πραγματοποιηθεί στις 12/4. Εάν στο παρελθόν είχατε προστριβές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας, τώρα το κλίμα θα είναι πιο ήρεμο και θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε και να κατανοήσετε ο ένας τον άλλον. Αυτό που ονειρεύεστε μπορεί να γίνει πραγματικότητα, αρκεί να μην παρασυρθείτε από ψευδαισθήσεις και μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10, η παρουσία του Δία στον Κριό θα ευνοήσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας, επομένως εάν αντιμετωπίζατε προβλήματα σε θέματα που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, τράπεζες ή κληρονομικά, θα μπορέσετε μέσα σε αυτό το διάστημα να βρείτε τη λύση.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/8 μέχρι και μετά το τέλος της χρονιάς, θα εστιάσει την προσοχή σας στον τομέα της καριέρας και στην κοινωνική σας εικόνα. Η ανάγκη σας να πετύχετε και να κυνηγήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας θα είναι πολύ ισχυρή, όμως θα πρέπει να προσέξετε τυχόν εντάσεις με ανωτέρους και την ανταγωνιστική διάθεση που μπορεί να υπάρχει μέσα στον χώρο της εργασίας σας, ειδικά μετά τις 28/10 που θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα φέρουν αναταραχές στην επικοινωνία σας με τους άλλους, στις σπουδές ή στις μετακινήσεις σας. Η κοσμοθεωρία και ο τρόπος σκέψης σας θα αλλάξουν ριζικά μέσα σε αυτό το έτος, εξαιτίας κάποιων γεγονότων που θα συμβούν ή κάποιων συνειδητοποιήσεων που θα έρθουν στην επιφάνεια.

ΖΥΓΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα είναι δύσκολο για εσάς, αφού ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, εξακολουθεί να κινείται σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Αιγόκερου μέχρι και τις 28/1. Το σπίτι και η οικογένεια θα είναι ένα πεδίο μάχης, αφού καλείστε να αναθεωρήσετε τις σχέσεις με τον σύντροφο και τους οικείους σας. Εάν οι συνθήκες μέσα στο σπίτι σας δεν είναι οι ιδανικές, ίσως θα πρέπει τώρα να δείτε τι αλλαγές πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αισθάνεστε μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια μέσα σε αυτό. Η απόφαση μιας μετακόμισης ή μιας συγκατοίκησης είναι μέσα στα πλάνα αυτών των ημερών.

Ο Κρόνος εξακολουθεί και φέτος να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που θα σας κάνει να πάρετε πιο σοβαρά τις ερωτικές σας σχέσεις, ιδιαίτερα εάν ανήκετε στους Ζυγούς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί ή να πάτε τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο και να την επισημοποιήσετε, ενώ αν είστε αδέσμευτοι ή βιώσατε πρόσφατα έναν χωρισμό, θα μπορέσετε να στηριχτείτε στα πόδια σας και να πιστέψετε στον εαυτό σας ανεξάρτητα από την αποδοχή των άλλων.

Ο Δίας, που θα βρίσκεται από την αρχή του έτους έως και τις 10/5 στο ζώδιο των Ιχθύων και αργότερα ξανά σε αυτή τη θέση από τις 29/10 μέχρι τις 20/12, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας, αλλά και θα σας βοηθήσει να βρείτε λύση σε οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με την υγεία και το σώμα σας. Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 ο Δίας θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και θα φέρει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να συμφιλιωθείτε με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν και να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Εάν είστε αδέσμευτοι, μπορεί τώρα να γνωρίσετε ένα άτομο το οποίο θα δώσει νόημα στη ζωή σας και θα σας κάνει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το πιο σημαντικό αστρολογικό γεγονός της χρονιάς για εσάς είναι ότι οι εκλείψεις πραγματοποιούνται πλέον στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού και επηρεάζουν άμεσα τόσο τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας, όσο και τη σχέση με τον ίδιο σας τον εαυτό. Οι εκλείψεις μιλάνε για αλλαγές και φέρνουν κρίσεις οι οποίες θα σας ταρακουνήσουν για τα καλά και θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις καταστάσεις. Κάποιοι από εσάς θα φτάσετε σε ένα αδιέξοδο και θα αποφασίσετε να χωρίσετε και να απομακρύνετε ανθρώπους από τη ζωή σας, ειδικά αν συνειδητοποιήσετε ότι έχετε χάσει τον εαυτό σας μέσα στη σχέση. Άλλοι θα κάνετε μοιραίες γνωριμίες οι οποίες θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σας ή θα βιώσετε κρίσιμες καταστάσεις οι οποίες θα σας κάνουν να κατασταλάξετε σχετικά με τα άτομα που θέλετε να έχετε δίπλα σας. Σε κάθε περίπτωση, το μόνο βέβαιο είναι ότι τίποτα δε θα είναι όπως πριν και θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας.

Ο Κρόνος εξακολουθεί και  φέτος να βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, επηρεάζοντας κυρίως του Σκορπιούς του 2ου και του 3ου δεκαημέρου. Υπάρχει η πιθανότητα να έρθετε αντιμέτωποι με εμπόδια και δυσκολίες που προέρχονται από το σπίτι σας ή το οικογενειακό σας περιβάλλον ή με παρελθοντικά ζητήματα τα οποία θα έρθουν τώρα στην επιφάνεια για να τα επιλύσετε. Εκμεταλλευτείτε αυτήν την επιρροή προκειμένου να κάνετε μια ουσιαστική ενδοσκόπηση και γενικώς για να δουλέψετε με τον εαυτό σας και να βρείτε απαντήσεις σε εσωτερικά ζητήματα που σας βασανίζουν.

Ο Δίας ήδη από τα τέλη Δεκεμβρίου κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει έως τις 10/5 και θα επιστρέψει ξανά σε αυτή τη θέση από τις 29/10 μέχρι τις 20/12. Μέσα σε αυτούς τους μήνες, τα ερωτικά σας θα απογειωθούν και θα σας δοθεί η δυνατότητα να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και κυρίως να βγάλετε προς τα έξω τον αληθινό σας εαυτό και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Εάν σκέφτεστε να κάνετε έναν απόγονο ή να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το 2022 ξεκινάει με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη σε ανάδρομη πορεία στον Αιγόκερω μέχρι και τις 28/1. Μέσα σε αυτό το διάστημα καλείστε να επαναξιολογήσετε τα οικονομικά σας και να αναθεωρήσετε τη σχέση που έχετε με το χρήμα και τα υλικά αποκτήματα. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος και να αξιοποιήσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα, διότι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε ένα οικονομικό αδιέξοδο.

Ο κυβερνήτης σας, ο Δίας, έχει περάσει ήδη στο ζώδιο των Ιχθύων όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρις τις 10/5 και θα επιστρέψει πάλι από τις 29/10 έως τις 20/12. Αυτή η πλανητική θέση αγγίζει ένα πιο εσωτερικό τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το σπίτι, την οικογένεια και την ψυχολογία σας. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να συμφιλιωθείτε με άτομα από το στενό σας περιβάλλον και να νιώσετε πιο ασφαλείς και ήρεμοι μέσα στις σχέσεις σας. Ακόμα πιο ευνοϊκή όμως θα είναι η είσοδος του Δία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού από τις 11/5 έως τις 28/10, καθώς αυτό το διάστημα χαρακτηρίζεται από έρωτα, διασκέδαση και ανάγκη για αυτοέκφραση. Κάποιοι από εσάς θα ερωτευτείτε, ενώ άλλοι θα αποφασίσετε να κάνετε ένα παιδί ή θα βάλετε μπροστά ένα νέο επιχειρηματικό πλάνο. Ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, θα έχετε μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας, αφού η αυτοπεποίθηση σας θα βρίσκεται στα ύψη και η τύχη θα είναι με το μέρος σας.

Η πολύμηνη παραμονή του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων απέναντι σας από τις 20/8 μέχρι τον Μάρτιο του 2023, θα στρέψει όλη σας την προσοχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Τα άτομα με τα οποία σχετίζεστε θα σας δώσουν κίνητρο να προχωρήσετε μπροστά και να αναλάβετε πρωτοβουλίες, όμως ταυτόχρονα μπορεί να υπάρχουν εντάσεις και ανταγωνισμοί, ειδικά μετά τις 28/10 που ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη πορεία. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και διπλωματικοί και να μπαίνετε στη θέση του άλλου και αποφύγετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να λειτουργείτε με βάση τον παρορμητισμό σας και την έξαψη της στιγμής.

Οι εκλείψεις επιτέλους εγκαταλείπουν τον δικό σας άξονα και μετακινούνται φέτος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Ετοιμαστείτε για κρίση και αλλαγές μέσα στο εργασιακό περιβάλλον και βρείτε έναν τρόπο να διαχειριστείτε το άγχος σας. Προσέξτε ιδιαίτερα την υγεία σας, τόσο τη σωματική όσο και την ψυχική, και προσπαθήστε να αλλάξετε τρόπο ζωής και να αποβάλλετε τοξικές συνήθειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Το 2022 κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/1 σε αυτή τη φάση και σας καλεί να αναλογιστείτε τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Εάν μια κατάσταση δεν σας καλύπτει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτή, τότε ίσως θα πρέπει να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να κάνετε και εσείς κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά σας και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.

Ο Κρόνος εξακολουθεί και φέτος να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, μία θέση η οποία από τη μία μπορεί να φέρει δυσκολίες και εμπόδια στα οικονομικά σας πλάνα, κυρίως για όσους είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Από την άλλη, θα μπείτε σε μια διαδικασία να βάλετε σε μια σειρά τα χρέη και τα έσοδα σας και γενικώς θα μπορέσετε να θέσετε νέες και πιο γερές βάσεις σε όσα θέλετε να χτίσετε από δω και στο εξής.

Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, έχει περάσει ήδη στους Ιχθύς και μέχρι τις 11/5 θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε, να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν μέσα από τον διάλογο. Από τις 11/5 έως τις 28/10 με τον Δία να περνάει στον Κριό, η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να συμφιλιωθείτε με άτομα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Μέσα σε αυτό το διάστημα ευνοούνται οι μετακομίσεις, η συγκατοίκηση, η ανακαίνιση του σπιτιού και ό,τι έχει σχέση με ακίνητα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν ξεκαθαρίσματα και κρίσεις μέσα στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να απομακρύνετε άτομα από κοντά σας και θα διακόψετε οριστικά μια σχέση η οποία δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας.

Το 2022 κάνει ποδαρικό με την Αφροδίτη να βρίσκεται ήδη ανάδρομη στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28/1 σε αυτή τη φάση και σας καλεί να αναλογιστείτε τόσο τους προσωπικούς σου στόχους όσο και τις σχέσεις σας με τους άλλους. Εάν μια κατάσταση δεν σας καλύπτει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να είστε ο εαυτός σας μέσα σε αυτή, τότε ίσως θα πρέπει να γίνετε περισσότερο διεκδικητικοί και να βάλετε τους δικούς σας κανόνες. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να κάνετε και εσείς κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά σας και στον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους.

Ο Κρόνος εξακολουθεί και φέτος να κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, μία θέση η οποία από τη μία μπορεί να φέρει δυσκολίες και εμπόδια στα οικονομικά σας πλάνα, κυρίως για όσους είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Από την άλλη, θα μπείτε σε μια διαδικασία να βάλετε σε μια σειρά τα χρέη και τα έσοδα σας και γενικώς θα μπορέσετε να θέσετε νέες και πιο γερές βάσεις σε όσα θέλετε να χτίσετε από δω και στο εξής.

Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, έχει περάσει ήδη στους Ιχθύς και μέχρι τις 11/5 θα ευνοήσει ιδιαίτερα τις επαφές σας και την επικοινωνία σας με τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για να κοινωνικοποιηθείτε, να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες και να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούσαν μέσα από τον διάλογο. Από τις 11/5 έως τις 28/10 με τον Δία να περνάει στον Κριό, η προσοχή σας θα στραφεί στο σπίτι και στην οικογένεια. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να έρθετε πιο κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους και να συμφιλιωθείτε με άτομα που σας πλήγωσαν στο παρελθόν. Μέσα σε αυτό το διάστημα ευνοούνται οι μετακομίσεις, η συγκατοίκηση, η ανακαίνιση του σπιτιού και ό,τι έχει σχέση με ακίνητα.

Οι εκλείψεις της χρονιάς θα φέρουν ξεκαθαρίσματα και κρίσεις μέσα στις ερωτικές, αλλά και στις φιλικές σας σχέσεις. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να απομακρύνετε άτομα από κοντά σας και θα διακόψετε οριστικά μια σχέση η οποία δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τις επιθυμίες σας. Νέα πρόσωπα μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην μετέπειτα πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Ο Κρόνος εξακολουθεί να κινείται στο δικό σας ζώδιο και φέτος, επηρεάζοντας περισσότερο όσους είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο. Αυτό σημαίνει ότι ευθύνες και οι υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να είστε ανέμελοι και να συμπεριφέρεστε χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες των πράξεων σας. Αντιθέτως, θα πρέπει να δείξετε σύνεση, ωριμότητα και πειθαρχία, εάν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Να είστε βέβαιοι ότι αν δουλέψετε σκληρά, οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Ο Ουρανός στο ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει κυρίως το 2ο δεκαήμερο και θα φέρει αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε, ενώ άλλοι δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με κάποια άτομα από το στενό σας περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση, τα γεγονότα θα σας φέρουν μπροστά σε μια κρίση η οποία θα τεστάρει τις αντοχές σας και θα σας αναγκάσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ζωής.

Σε οικονομικό επίπεδο τα πράγματα θα βελτιωθούν αισθητά, αφού ο Δίας έχει κάνει ήδη την είσοδο του στους Ιχθύς, όπου θα παραμείνει αρχικά μέχρι τις 10/5 και θα επανέλθει από τις 29/10 έως τις 20/12. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάποιοι από εσάς θα έχετε κέρδη και έσοδα ή θα δείτε τις προσπάθειες σας να ανταμείβονται και να αναγνωρίζεται η αξία σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι αγοραπωλησίες. Από τις 11/5 έως τις 28/10, ο Δίας στο ζώδιο του Κριού θα φέρει σημαντικές επαφές με ανθρώπους ή συζητήσεις οι οποίες θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο, καθώς δε θα διστάσετε να εκφράσετε τις απόψεις και τις ιδέες σας.

Οι εκλείψεις της χρονιάς στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού θα φέρουν δραστικές αλλαγές, τόσο μέσα στο σπίτι και στην οικογένεια όσο και στην καριέρα σας. Θα έρθετε αντιμέτωποι με εσωτερικές συγκρούσεις και συνειδητοποιήσεις οι οποίες θα κλονίσουν τις σταθερές σας και θα σας αναγκάσουν να επαναπροσδιορίσετε τις σχέσεις σας, αλλά και την επαγγελματική σας πορεία. Οι στόχοι και οι προτεραιότητες σας αλλάζουν και καλείστε να αναλογιστείτε τι σας προσφέρει σταθερότητα και ασφάλεια και ποιο μονοπάτι πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε.

ΙΧΘΥΕΣ – ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2022

Η χρονιά αυτή ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για εσάς, καθώς ο Δίας, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης, έχει περάσει ήδη στο δικό σας ζώδιο, όπου θα παραμείνει αρχικά έως τις 10/5 και θα επιστρέψει ξανά από τις 29/10 έως τις 20/12. Σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας και τίποτα δεν θα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια σας. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα βελτιωθούν αισθητά και κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να γνωρίσετε ένα σημαντικό πρόσωπο ή να επισημοποιήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Στα επαγγελματικά θα έχετε ευκαιρίες για να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα τα οποία θα έχουν μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας.

Από τις 11/5 μέχρι τις 28/10 η παρουσία του Δία στον Κριό θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και θα φέρει κέρδη ή επιπλέον έσοδα. Αυτή θα είναι μια εξαιρετική περίοδος για να υλοποιήσετε ή να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας και να κάνετε σημαντικές αγοραπωλησίες.

Η πολύμηνη παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 20/8 μέχρι και το τέλος του έτους, θα στρέψει την προσοχή και την ενέργεια σας μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον. Είναι πιθανή μια μετακόμιση, μια συγκατοίκηση ή μια αλλαγή που αφορά τον χώρο του σπιτιού, όμως ταυτόχρονα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με τους οικείους σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τις 28/10 που ο Άρης θα κινείται σε ανάδρομη πορεία, καθώς καλείστε να βρείτε τρόπους και διεξόδους να εκτονώσετε την εσωτερική σας ένταση χωρίς να έρθετε σε ρήξη με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να βάλετε τα όρια σας και να αποστασιοποιηθείτε από άτομα και καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά.

Πηγή: asibiliou.gr

Exit mobile version