Επίσκεψη του Προέδρου Νίκου Μαυραγάνη σε πόλεις της Μακεδονίας

Με επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του Προέδρου του ΕΝΩΝΩ, Νίκου Μαυραγάνη σε πόλεις της Μακεδονίας.

Ο κ. Μαυραγάνης επιστέφθηκε την Κατερίνη όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους τοπικούς φορείς, να ακούσει τα προβλήματα της περιοχής και να προτείνει λύσεις, τις οποίες και παρουσίασε επίσης σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

 Σε συνέχεια της επίσκεψης του στη Μακεδονία και κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, επισκέφτηκε την κεντρική αγορά της πόλης, συναντήθηκε με εμπόρους  και παραγωγούς των επιχειρήσεων, που με πολλή χαρά τον υποδέχθηκαν και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί λεπτομερώς σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου.

Ο κ. Μαυραγάνης  έδωσε συνεντεύξεις σε τηλεοράσεις και ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με φορείς της πόλης και παρευρέθηκε σε ανοιχτή ομιλία με πολίτες και στελέχη του κόμματος.

«Κάθε φορά που έρχομαι στη Μακεδονία θυμάμαι ένα από τα πολιτικά μου ορόσημα: την παραίτηση μου, ενός Ευβοιώτη, για το ζήτημα της Μακεδονίας από τον Υπουργικό μου θώκο! Είναι γεγονός που σήμερα που περιδιαβήκαμε το κέντρο της Θεσσαλονίκης, κάποιοι άνθρωποι δείχνουν να εκτιμούν τον αγώνα που δίνουμε τα τελευταία 3 χρόνια και αυτό πραγματικά μας δίνει μία ηθική δύναμη γιατί η δύναμη στην οποία στηριζόμαστε είναι πνευματική και ηθική κατά βάση. »

Τις θέσεις του ΕΝΩΝΩ παρουσίασε επίσης σε ραδιόφωνα των Σερρών όπου συζητήθηκαν θέματα της επικαιρότητας, άκουσε τα προβλήματα των πολιτών και έδωσε τις λύσεις που το ανθρωποκεντρικό κόμμα ΕΝΩΝΩ αναφέρει στο πρόγραμμα του.

Exit mobile version