Επίθεση κατά του Γρηγόρη Πετράκου γιατί έκανε ανάρτηση για τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα !

Γιατί κύριε σκηνοθέτα δε μας δείχνεις τον στοργικό, τίμιο, ευγενικό και ταλαντούχο άντρα;

Δε σου αρέσει, ε;;

Δεν πουλάει…

Πρωτοφανή επίθεση κατά του Γρηγόρη Πετράκου διότι τόλμησε να εκφράσει μέσα από μία δημοσίευση στα Social Media την αντίθετη θέση του με τα σημερινά πρότυπα που θέλουν τον άντρα να είναι άξεστος, βίαιος και κακός.

Ο όμιλος Mega αλλά και τα υπόλοιπα πανελλαδικά τηλεοπτικά δίκτυα έσπευσαν να κατηγορήσουν τον Γρηγόρη Πετράκο για την aνάρτηση που έκανε στα Social Media και μιλάει για τα πρότυπα ανδρών και γυναικών που πλέον δεν παρουσιάζονται μέσα από τις τηλεοπτικές σαπουνόπερες !

Συγκεκριμένα, έσπευσαν να σκεπάσουν και να προφυλάξουν τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη ξεδιπλώνοντας την επαγγελματική του πορεία και το γεγονός ότι το Netflix θα παρέχει μέσα από την ταινιοθήκη του το Maestro. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κατηγορούν τον Γρηγόρη Πετράκο ότι αναζητά την προβολή του, την ίδια ώρα που το ίδιο το Mega τον είχε καλεσμένο σε τηλεοπτικό Show “Σπίτι με το MEGA” !

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν είναι πολλά ! Το πρόβλημα είναι τελικά για τον κ. Παπακαλιάτη ; Μήπως το πρόβλημα είναι ότι τα πρότυπα που θέλουν να πλασάρουν μέσα από τις τηλεοπτικές σαπουνόπερες είναι όχι ενός Straight άντρα αλλά ενός άντρα που δεν είναι στοργικός, τίμιος και ταλαντούχος ; Ποιος δεν θέλει τα Staight ζευγάρια στις ημέρες μας ; Μήπως το πρόβλημα είναι ότι σιμεταίχει ενεργά στον πολιτικό φορέα του “ΕΝΩΝΩ” του Νίκου Μαυραγάνη ;

Διαβάστε την ανάρτηση !

Exit mobile version