Διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και υποστήριξης για τον αυτισμό στην Ελλάδα!

https://autismap.gr/

Το όραμα μας είναι να αναπτύξουμε μια εξελισσόμενη και ανανεούμενη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης και δικτύωσης για τον αυτισμό στην Ελλάδα , που να αφουγκράζεται τις νέες ανάγκες και να αξιοποιεί συνέργειες και συνεργασίες. Ο σκοπός μας είναι η υποστήριξη των δικαιωμάτων και της κοινωνικής ένταξης των ατόμων με αυτισμό και των οικογενειών τους, η ενίσχυση της προσβασιμότητας τους στις κατάλληλες δομές και υπηρεσίες και η καταπολέμηση του στίγματος .

Στόχοι του autismap.gr είναι:

1.Να αποτελέσει ένα εργαλείο υποστήριξης για τα άτομα με ΔΑφ και τις οικογένειες τους, ώστε:

2. Να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων και να υποστηρίξει:

3. Να παρέχει έγκυρη ενημέρωση στην κοινότητα και σε ειδικές ομάδες του πληθυσμού, ώστε να προαχθεί:

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ – ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ

Η δημιουργία και ο συνεχής εμπλουτισμός της ιστοσελίδας Autismap.gr βασίστηκε και συνεχίζει να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή και εργασία εθελοντών. Γίνε και εσύ εθελοντής/εθελόντρια στην ομάδα του Autismap, της ιστοσελίδας – οδηγού για τον αυτισμό στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο έργο που επιτελεί ο κάθε εθελοντής/τρια βασίζεται στις “Αρμοδιότητες” όπως αναφέρονται παρακάτω  και εξατομικεύεται ανάλογα με τις τρέχουσες ανάγκες τις ιδιαίτερες δεξιότητες ή/και επιδιώξεις  του εθελοντή .

ΠΡΟΦΙΛ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΗ

1) Προβολή και Προώθηση της ιστοσελίδας σε στενή συνεργασία με την υπόλοιπη ομάδα του Autismap.

2) Περαιτέρω ανάπτυξη περιεχομένου ιστοσελίδας.

3) Συμμετοχή στο σχεδιασμό για την αναδιαμόρφωση της δομής και του περιεχομένου της ιστοσελίδας

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Η δωρεάν χρήση του autismap είναι δέσμευσή μας! Δεν υπάρχει κανένα κόστος συμμετοχής, καμία συνδρομή και καμία οικονομική συναλλαγή με τους χρήστες, τις δομές και τους επαγγελματίες που εντάσσονται στην πλατφόρμα. Πρόκειται για μία υπηρεσία η οποία προσφέρεται δωρεάν, για την στήριξη και την άμεση πληροφόρηση των ανθρώπων με αυτισμό και των οικογενειών τους, όσο και για την γνωστοποίηση υπηρεσιών που προσφέρουν επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα για τον αυτισμό και για την έγκυρη ενημέρωση του ευρέως κοινού και την καταπολέμηση του στίγματος.

Στηρίξτε μας*!

Για την ολοκλήρωση του έργου πολλοί επαγγελματίες – συνεργάτες του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ‘Κέντρο Παιδιού και Εφήβου”, εργάστηκαν και εργάζονται εθελοντικά. Ωστόσο η συντήρηση,  η ενημέρωση και η επέκταση του autismap χρειάζεται τη στήριξή σας ώστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Για χρηματικές δωρεές μπορείτε να κάνετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, με την αιτιολογία «autismap»:

Εθνική Τράπεζα:

760/296002-85, ΙΒΑΝ: GR4401107600000076029600285

Alpha Bank:

607-00-2330-000050, IBAN: GR8601406070607002330000050

Τράπεζα Πειραιώς:

6772114490550, IBAN: GR2901717720006772114490550

Παρακαλούμε, μετά την κατάθεσή σας να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνο/φαξ 2271021213 ή με αποστολή e-mail στο info@kpechios.org, προκειμένου να σας αποστείλουμε, στη συνέχεια, όλα τα απαιτούμενα έγγραφα.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Χάρη Τορτορέλη, Υπεύθυνο του Τμήματος Εξεύρεσης Πόρων του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, τηλ. 2105771502, 6944746259, email: ch.tortorelis@kpechios.org

______________

*  Για την στήριξη του autismap δεν θα γίνουν δεκτές χορηγίες από Δομές ή επαγγελματίες που προσφέρουν υπηρεσίες σε άτομα με Αυτισμό. Η παρουσίαση Δομών και Επαγγελματιών στον Διαδραστικό Χάρτη της ιστοσελίδας γίνεται για λόγους ενημέρωσης του κοινού δωρεάν, με σκοπό την αύξηση της προσβασιμότητας των ατόμων με Αυτισμό στις διαθέσιμες υπηρεσίες. Παρουσιάζονται ισότιμα, αλφαβητικά όπου χρειάζεται, και δεν τίθεται θέμα προβολής κάποιας Δομής ξεχωριστά. Για την αποφυγή κάποιας παρερμηνείας σχετικά δεν θα υπάρξει καμία οικονομική συναλλαγή μαζί τους εκ μέρους του autismap. Σας ευχαριστούμε.

Exit mobile version