Απίστευτο! Διέγραψαν στοιχεία για τον Covid από επίσημες ιστοσελίδες ΥΠΕ με στοιχεία θανάτων εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων.

Άλλο ένα περιστατικό συνέβη, που επιβεβαιώνει την υποψία ότι οι υγειονομικές αρχές της χώρας επιχειρούν να αποκρύψουν τα πραγματικά στοιχεία που αφορούν τους αριθμούς νοσηλευομένων, διασωληνωμένων και νεκρών από Covid-19 στις ΜΕΘ.

Αυτή τη φορά το περιστατικό συνέβη στη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Νήσων στο μενού “Δημόσια Υγεία – Νοσηλείες Covid” ενώ τις προηγούμενες μέρες χάθηκαν τα στοιχεία που εμφανίζονταν στην 7 ΥΠΕ στο μενού “Υγεία”. Οι καρτέλες με τα στοιχεία που ενημέρωναν τους πολίτες αλλά και τους ειδικούς για την κατάσταση που επικρατεί στα 22 Δημόσια Νοσοκομεία Αρμοδιότητας της συγκεκριμένης Υγειονομικής Περιφέρειας εξαφανίστηκαν!

Στη ραδιοφωνική εκπομπή “Στην Πολιτική” έχουν διαβαστεί τα στοιχεία από τις 2η (ΔΥΠε Πειραιώς και Αιγαίου) και 7η ΥΠΕ (Κρήτης) όπου έδειχναν τους αριθμούς ασθενών εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων, που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, σε κλίνες ΜΕΘ και αριθμούς πολιτών εμβολιασμένων – ανεμβολίαστων που έχουν πεθάνει.

Στοιχεία για θανάτους ασθενών δεν δημοσιεύτηκαν από τις υπόλοιπες 5 περιφέρειες, την 1η ΥΠΕ (Αττικής), την 3η ΥΠΕ (Μακεδονίας), την 4η (Μακεδονίας και Θράκης) και τη 5η ΥΠΕ (Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας)

Επισκεφθήκαμε την επίσημη ιστοσελίδα της 2ης και 7ης ΥΠΕ, οπότε και διαπιστώθηκε πως οι επίσημες καρτέλες έχουν πλέον διαγραφεί:

https://www.2dype.gov.gr/dimosia-ygeia/item/2021-10-05-stoixeia-covid-19-nosokomeia-2-ype?fbclid=IwAR15Hp_OtumozkC1e6q8S9FDSpXvsXdaJH2Are0ASNwFpONhJueLtU_M7QQ

Μπορείτε να δείτε κάποιες από τις δημοσιεύσεις νοσηλειών Covid-19

2 ΥΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ

3η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

4η ΥΠΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

7η ΥΠΕ ΚΡΗΤΗΣ

Όπως μπορείτε να δείτε, παρουσιαζόταν η πραγματική εικόνα που επικρατεί στα νοσοκομεία αυτά, της 2ης ΥΠΕ, με συγκριτικά στοιχεία από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως τον Δεκέμβριο του 2021 που αποδείκνυαν την ταχύτατη αύξηση του ποσοστού των νεκρών από Covid-19 μεταξύ δύο χρονικών περιόδων: Σεπτεμβρίου 2021 – Οκτωβρίου 2021 και Νοεμβρίου 2021 – Δεκεμβρίου 2021.

Συντάκτης Reporter724.com

Exit mobile version