Γιώργος Τράγκας: Τι είπε ο γιατρός του.

Ο Γιώργος Τράγκας άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης (14/12) σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον κορονοϊό.

Ο γνωστός δημοσιογράφος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Σωτηρία κα παρόλο που έδωσε μεγάλη μάχη, δεν τα κατάφερε.

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα κ. Χρήστος Ζούπας δήλωσε:

« Όχι μόνο παρακαλούσα τον Γιώργο Τράγκα να εμβολιαστεί, τον εκλιπαρούσα. Και είναι αδιανόητο πως ένας τέτοιος έξυπνος άνθρωπος δεν αποφάσιζε να κάνει έγκαιρα το μόνο όπλο που έχουμε ενάντια σε αυτή την πανδημία.

Καθημερινά έβρισκε δικαιολογίες. Ή ότι έχει πολύ ανεβασμένο ζάχαρο ή ότι φοβόταν ότι θα του ανεβάσει το ζάχαρο. Όλο προσπαθούσε να μου ζητήσει έναν τρόπο να καθυστερήσει το εμβόλιο. Του έλεγα γιατί βρε αγόρι μου;

Από τη μία δεν το πολύ πίστευε, από την άλλη είχε την εντύπωση ότι θα το ξεπερνούσε. Όταν έπαθε τη λοίμωξη, λόγω του διαβήτη, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση. Προσπάθησαν να δουν τι συμβαίνει με τη καρδιά, αλλά λόγω του σκιαγραφικού το οποίο δημιουργεί προβλήματα σε ήπαρ, πάγκρεας κ.α, έπαθε νεφρική ανεπάρκεια και ήταν δύσκολο να επανέλθει.

Ήταν επισήμως άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη, μορφώνοντας και διδάσκοντας τον κόσμο για το πρόβλημά σου, φτάνεις σε ένα σημείο να αρνείσαι αυτό που σου προσφέρει η επιστήμη», είπε αρχικά ο διαβητολόγος.

Πηγη: open

Exit mobile version