Γιατροί Χωρίς Σύνορα

Ιστοσελίδα: https://msf.gr/

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα (Médecins Sans Frontières/MSF) παρεμβαίνουμε όταν η επιβίωση και η υγεία των ανθρώπων τίθεται σε κίνδυνο. Παρέχουμε βασική ιατρική φροντίδα, λειτουργούμε νοσοκομεία, υλοποιούμε χειρουργικά προγράμματα, καταπολεμάμε τις επιδημίες, πραγματοποιούμε εκστρατείες εμβολιασμού, αντιμετωπίζουμε τον υποσιτισμό και παρέχουμε υπηρεσίες ψυχικής υγείας.

Καθημερινά περισσότεροι από 47.000 γιατροί, νοσηλευτές, τεχνικοί, διοικητικοί και άλλοι επαγγελματίες εργάζονται με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Θέλεις να εργαστείς μαζί μας;

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρέχουν ανθρωπιστική βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη με ομάδες ανθρώπων όλων των εθνικοτήτων και διαφορετικών επαγγελματικών προφίλ. Στα μέλη των ομάδων μας προσφέρονται αμειβόμενες θέσεις εργασίας με τις προοπτικές για εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη εντός του οργανισμού, είτε πρόκειται για τα προγράμματά μας ανά τον κόσμο, είτε στα γραφεία μας.

Ποιους Χρειαζόμαστε

Χρειαζόμαστε ιατρικό και μη-ιατρικό προσωπικό για τα προγράμματά μας. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι προσφέρουν επαγγελματικές δεξιότητες, πρακτική εμπειρία αλλά και το ενδιαφέρον και τη δέσμευσή τους προς τις κοινωνίες στις οποίες παρέχουμε βοήθεια.

Στην ενότητα αυτή θα βρεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για να κρίνεις αν διαθέτεις τα απαραίτητα προσόντα για να εργαστείς στις αποστολές των MSF. Παρακαλούμε να διαβάσεις προσεκτικά όλες τις σχετικές πληροφορίες πριν υποβάλλεις την αίτησή σου.

Νοσηλεύτρια / Νοσηλευτής

Μαία / ΜαιευτήςΓιατρός

ΓυναικολόγοςΧειρουργός

Υπεύθυνος Ψυχικής Υγείας

Επιδημιολόγος

Φαρμακοποιός

Υπεύθυνος Προαγωγής Υγείας

Αναισθησιολόγος

Τεχνικός αποστολής

Οικονομικός Διαχειριστής

Συντονιστής Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοικητικός διαχειριστής

Σου προτείνουμε να δεις επίσης την Οργάνωση Αποστολής http://www.msf.fr/page/organisation-mission-sur-terrain.

Γίνε Υποστηρικτής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα

Χάρη σε ανθρώπους όπως εσύ, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα βρισκόμαστε σε περισσότερες από 60 χώρες βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να κρατηθούν στη ζωή και να αντιμετωπίσουν απειλητικές για τη ζωή τους συνθήκες, όπως ένας πόλεμος, μία φυσική καταστροφή, μία επιδημία.

Βοήθησέ μας κι εσύ να είμαστε εκεί όπου υπάρχει ανάγκη! 

Μπορείς να κάνεις μια online δωρεά από αυτή τη σελίδα ή να επιλέξεις έναν από τους υπόλοιπους τρόπους με τους οποίους μπορείς να στηρίξεις τη δράση μας.

Τι μπορείς να κάνεις

Μάθε περισσότερα για τους τρόπους υποστήριξης της δράσης μας. Διάλεξε αυτόν που ανταποκρίνεται στις δικές σου δυνατότητες.

Κάνε μια δωρεά

Γίνε Σταθερός Υποστηρικτή

ς

Κάνε ένα Δώρο Χωρίς Σύνορα

Υποστήριξέ μας με άλλους τρόπους

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο: 210 5 200 500

E-mail: info@msf.gr

Exit mobile version