Βόμβα μεγατόνων! Επανατοποθέτηση των συνόρων και των χερσαίων συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας

Εμπειρογνώμονες των δύο χωρών συγκεντρώθηκαν στο Edirne για να σηματοδοτήσουν ξανά τα σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αξιολογήθηκαν οι απόψεις, οι προσδοκίες και οι στόχοι και των δύο χωρών.

Ο Edirne bier στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου διήμερες συνομιλίες στην τουρκική αντιπροσωπεία στον Διευθυντή του Οργανισμού Συνοριακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Εξωτερικών Hakan Özdemir, Ελλάδα είναι η αντιπροσωπεία του Υπουργείου Εξωτερικής Αεροπορίας του Υπουργείου Εξωτερικών με επικεφαλής τον Πρόεδρο Αθανάσιο Λεούσι.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι απόψεις, οι προσδοκίες και οι στόχοι των μερών σε ζητήματα που σχετίζονται με την επανατοποθέτηση των συνόρων και των χερσαίων συνόρων μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Έμφαση στην ανάπτυξη διμερών σχέσεων και συνεργασίας

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 25-27 Μαΐου, τα οφέλη της αμοιβαίας ανταλλαγής απόψεων για συναφή θέματα εκφράστηκαν και από τις δύο αντιπροσωπείες και τονίστηκε η βούληση για περαιτέρω ανάπτυξη διμερών σχέσεων και συνεργασίας.

Πηγή: trthaber

Exit mobile version