Αποκάλυψη: Το State Department παίρνει ίσες αποστάσεις από Ελλάδα και Τουρκία!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κραστάνας προέβη σε μία είδηση – αποκάλυψη στην εκπομπή του “Στην πολιτική” στην οποία φαίνεται ότι η Αμερική κρατάει ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα και την Τουρκία σχετικά με τα γεγονότα που διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας.

Ο εκπρόσωπος του State Department, Νέντ Πράις απαντώντας στις ερωτήσεις του Τούρκου δημοσιογράφου σχετικά με την ανάπτυξη τεθωρακισμένων οχημάτων και τανκς στα νησιά μη στρατιωτικού καθεστώτος ακριβώς κοντά στην τουρκική ηπειρωτική χώρα, αν αυτό κλιμακώνει την ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες και αν τελικά τα νησιά ανήκουν στην Ελλάδα ή στην Τουρκία είπε:

Συνεχίζουμε να ενθαρρύνουμε τους Συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ να συνεργαστούν για να διατηρήσουν την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή και να επιλύσουν τυχόν διαφορές που μπορεί να έχουν διπλωματικά.

Αμέσως μετά ο Έλληνας δημοσιογράφος ρώτησε τον κ. Πράις ποια είναι όμως η θέση των ΗΠΑ σε αυτό; (αν τα νησιά ανήκουν στην Ελλάδα ή στην Τουρκία), η απάντηση που έλαβε έδειξε ξεκάθαρα ότι η Αμερική κρατάει ίσες αποστάσεις και από τα δύο κράτη!

Το βίντεο με αποσπάσματα από την ενημέρωση των συντακτών στο State Department στις 26/09/2022 επιβεβαιώνει την αποκάλυψη που έγινε από τον δημοσιογράφο.

Δείτε την ενημέρωση των συντακτών στο State Department ΕΔΩ

Exit mobile version