Αποκάλυψη: Η κυβέρνηση υπέγραψε 4ο “μνημόνιο” εν αγνοία των πολιτών, με 331 προαπαιτούμενα!

Ο Ν. Μαυραγάνης αποκαλύπτει: Πως η κυβέρνηση υπέγραψε “μνημόνιο” εν αγνοία των πολιτών. Το μεταναστευτικό, η εξωτερική πολιτική, το Μακεδονικό, οι Γερμανικές αποζημιώσεις.

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος “Ενώνω” κ. Νίκος Μαυραγάνης στον δημοσιογράφο Γιώργο Κραστάνα και την εκπομπή “Στην Πολιτική”.

Ο κ. Μαυραγάνης μίλησε για τα μέτρα για την πανδημία. Στη Γαλλία, η Γερουσία απέρριψε τον νόμο Μακρόν για την υποχρεωτικότητα. “Η μοναδική χώρα που υποχρεώνει τους πολίτες της να δεχθούν κάτι πάνω στο σώμα τους είναι η Ελλάδα! Καμία άλλη χώρα δεν έχει τέτοιες βαθιά αντιδημοκρατικές διατάξεις”

Ο πρόεδρος του κόμματος “Ενώνω” αποκάλυψε πως η κυβέρνηση υπόγραψε “μνημόνιο” εν αγνοία των πολιτών «με πρόσχημα μία υγειονομική κρίση. Δεν μπορεί να εργαλειοποιείται οποιοδήποτε υγειονομικό πρόβλημα, να το μετασχηματίζουμε σε ανθρωπιστική κρίση (δλδ αχρείαστες καραντίνες), να διαλύουμε οικονομία, να έχουμε ανάγκη από δάνεια, να παίρνουμε τα δάνεια και να υπογράφουμε μνημόνια μέχρι το 2026, με 331 προαπαιτούμενα. Η επιβεβαίωση ήρθε από το Ecofin (Συμβούλιο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Θεμάτων) της Ευρώπης οπου εκεί συμφωνήθηκε ότι η Ελλάδα θα προχωρήσει, όπως έχει συμφωνήσει απο τον Ιούνιο του 2021 (και το έκρυβαν), με 331 προαπαιτούμενα και κάθε φορά που θα μας δίνουν μία δόση, 2 ή 3 δίς ευρώ, κάθε φορά θα βλέπουν αν έχουμε ενεργήσει σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα. Είναι πιο σκληρό απο το μνημόνιο διότι σου επαναφέρουν το να σου λένε τι να κάνεις, όχι τι στόχο θα πετύχεις. Έρχεται ως 4ο μνημόνιο.

Τα προηγούμενα μνημόνια υπεγράφησαν ως αποτέλεσμα μιας κακής πολιτικής. Εδώ όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δημιουργήσαμε μόνοι μας (ως κράτος) το πρόβλημα κ. Κραστάνα. Δημιούργησαν τις καραντίνες και αφού τις δημιούργησαν, διέλυσαν οικονομικό και κοινωνικό ιστό, πήραμε δάνεια και μπαίνουμε στα μνημόνια ξανά»!

Μπορείτε να ακούσετε την ανάλυση στο θέμα στο ηχητικό:

Εκπομπή “Στην πολιτική” με τον Γιώργο Κραστάνα 16/11/2021

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και στο μεταναστευτικό, την εξωτερική πολιτική, το Μακεδονικό, τις Γερμανικές αποζημιώσεις και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των ακροατών.

Exit mobile version